Pasikeitimai dėl COVID-19

ATNAUJINTA. VšĮ “Vaikų ir paauglų socialinis centras” nuo 2020 m. gegužės 18 d. atnaujina savo paslaugų teikimą tiesioginiu būdu. Rizikos grupės gupės asmenims (vyresniems kaip 60 metų amžiaus, turintiems reikšmingų gretutinių ligų, asmenims, turėjusiems tiesioginį kontaktą su koronavirusu infekuotais žmonėmis ir panašiai) paslaugoms teikiamos nuotoliniu būdu.
Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2020 kovo 14 d. Nr. 207 nutarimu DĖL KARANTINO LIETUVOS RESPUBLIKOS TERITORIJOJE PASKELBIMO, kuriuo nuo kovo 16 d. iki kovo 30 d. 24 val. Lietuvoje įvedamas karantino režimas, keičiasi VšĮ “Vaikų ir paauglių socialinis centras” paslaugų teikimo sąlygos.
Globos centro darbo pobūdis. Globos centro darbas, globos koordinatorių, psichologų konsultacijos nuo Gegužės 18d. vyksta tiesioginiu būdu. Rizikos grupės esantys asmenys aptarnaujami nuotoliniu būdu- telefonu, el.paštu ir pan. Registruotis psichologo konsultacijoms kviečiame Globos centro tel. 869405030.
GIMK programos mokymai yra atnaujinami.
Budinčių globotojų, globėjų ir įtėvių, artimų giminaičių savipagalbos grupės kovo ir balandžio mėn. atšaukiamos iki atskiro pranešimo. 
Lankymasis VšĮ “Vaikų ir paauglių socialiniame centre” (Vaikų lankymas, susitikimai, savanorystė) yra draudžiamas iki visuotinio karantino pabaigos.
Vaikų dienos centras “Svajonė” atnaujina savo paslaugas, dėl centro paslaugų galite kreiptis bendruoju telefonu 852372699.
____________________________
Viešose vietose rekomenduojama būti tik su burną ir nosį dengiančiomis apsauginėmis priemonėmis, parkuose ir kitose atvirose erdvėse privaloma būti ne didesnėmis nei 2 asmenų grupelėmis, išskyrus tos pačios šeimos narius.
Daugiau informacijos: www.koronastop.lt